Keikkalista.fi logo

Keikat Jyväskylä

Keikkapaikat Jyväskylä

Jyväskylän livekeikat ja konsertit tänään, huomenna ja viikonloppuna

Keikkalistasta löydät Jyväskylän baarien, pubien ja keikkapaikkojen tulevat keikat, konsertit ja livemusiikkitarjonnan. Katso keikkakalenterista tämän päivän, huomisen, viikonlopun ja ensiviikon Jyväskylän keikat. Osta liput keikalla ja nauti eläimellisiä elämyksiä elävän musiikin parissa.

Jyväskylän keikat

Jyväskylässä on monipuolinen keikkatarjonta ja lähes jokaisena vuoden päivänä livemusiikkia tulvii pa-kaapeista tärykalvoille jossain päin kaupunkia. Tampereen keikkapaikkojen ohjelmisto tarjoilee laajan kattauksen niin paikallisten aloittelevien bändien kuin suurten maailmanluokan starpojen keikkoja. Tulevien keikkojen tarjonnasta voi bongata kotimaisten ja ulkomaisten eri genrejä edustavien artistien nimiä. Tampereella nähdään laajalla skaalalla keikkoja rockista jazziin, räpistä poppiin ja indiestä elektroniseen musiikkiin. Halusitpa sitten fiilistellä klassista musiikkia tai pokoilla sekopäisen nopeatempoisen punkin tahtiin niin katsasta toki tulevat keikat. Yksittäisiä keikkoja täydentävät monet Jyväskyllässä järjestettävät festarit ja muut musiikkitapahtumat.

Jyväskylän keikkapaikat

Jyväskylä on täynnä baareja, pubeja, klubeja, yökerhoja ja keikkapaikkoja, jotka tarjoavat viikoittain monipuolisen keikkatarjonnan livemusiikin ystäville. Melkein jokaisena iltana livemusiikki pauhaa ja varsinkin viikonloppuisin artistit nousevat lauteille monessa keikkapaikassa. Kaupungista löytyy niin pieniä tunnelmallisia pubeja kuin suurempia täysin livemusiikille omistautuneita keikkapaikkoja. Rähjäisten rokkiklubien ja pykälän verran coolimpien keikkapaikkojen lavoilla viihtyvät niin mainstream artistit kuin mielenkiintoiset uudet tuttavuudet.

Jyväskylästä löytyy muutamia legendaarisia keikkapaikkoja, joissa on nähty huikeita kotimaisten ja ulkomaisten artistien livevetoja jo vuosikymmenten ajan. Jyväskylän keikkapaikkojen tarjonta täydentyi kuin muutama uusi keikkapaikka avasi ovensa.